skip to Main Content

Eskelinen: SDP ei hyväksy TES-shoppailua

TIEDOTE                                                                                                                                              21.11.2019

 

Eskelinen: SDP ei hyväksy TES-shoppailua

”SDP on kautta historiansa puolustanut reilua työelämää, työntekijöiden oikeuksia ja yhteistä sopimista ja näin teemme jatkossakin” sanoo kansanedustaja Seppo Eskelinen (sd). Me emme hyväksy missään tapauksessa työntekijöiden palkkojen tai työehtojen heikentämistä. SDP:lle työntekijän hyvinvointi ja ansiotulo työstä, jolla voi rakentaa turvallista arkea pitää olla työelämän perusta.

Työntekijöiden asemaa heikentämällä ei tehdä kestävää yritystoimintaa. Tämä pätee niin Postin tilanteessa kuin laajemmin. Yhteisesti sovittuja työehtoja tulee kunnioittaa.

Meneillään olevaan kiistaan postin työntekijöiden asemasta on nyt asetettu neljän pitkän linjan työmarkkinatoimijan selvitysryhmä solmun avaamiseksi. Tälle ryhmälle tuleekin nyt antaa kaikkia mahdollinen tuki nopean ja yhteisen ratkaisun löytymiseksi.

”Meidän vahvuutemme on vuosikymmenten ajan olleet yhdessä sopiminen, reilut työmarkkinat ja yhteisesti sovitun kunnioittaminen. Tästä tulee pitää kiinni jatkossakin” Eskelinen päättää.

 

Lisätietoja:

Seppo Eskelinen, puh: 050 514 3350

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top