skip to Main Content

Mäkisalo-Ropponen ja Eskelinen: Budjetin liikennerahoista Kiteelle tukea

TIEDOTE                                                                                                                                                18.9.2019

 

Liikenne- ja viestintäministeriö on tänään julkistanut ensi vuoden budjetin osalta pienempien liikennehankkeiden rahoituksen kohdentumista. Savo-Karjala alueella ehdottoman positiivista on, että hallitus osoittaa 2,4 miljoonaa euroa Kiteen Puhoksen Valtatie 6:n ja kantatie 71:n liittymän parannukseen. Lisäksi Kuopion Muuruveden taajamateiden parantamiseen osoitetaan 900 000 euroa.

”Puhoksen liittymän parantamiseen osoitettu rahoitus on ensiarvoisen tärkeää koko Keski-Karjalan talouden ja työllisyyden vahvistamiseksi” sanovat kansanedustajat Seppo Eskelinen ja Merja Mäkisalo-Ropponen. ”Parannuksella vahvistetaan teollisuuden raskaan liikenteen kuljetusten toimivuutta ja parannetaan liikenneturvallisuutta, sekä ennen kaikkea edistetään valtion toimesta teollisuuden toimintaa jatkossakin Keski-Karjalassa” edustajat sanovat. Tämä hallitus tekee hartiavoimin töitä työllisyyden hyväksi koko Suomessa.

 

Lisätietoja:

Merja Mäkisalo-Ropponen, puh. 050 357 9090

Seppo Eskelinen, puh: 050 514 3350

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top